• 30. november 2020

Lærerstilling

Vi søger en ny kollega fra 1. februar 2021 eller snarest derefter

Vi tilbyder en fast lærerstilling fra 1. februar til dig, der kan undervise i matematik, idræt og design. Alternativt i matematik og idræt. Hvis du er til design, så må du gerne interesserer dig for træ, metal og andre hårde materialer.

- Vi tilbyder desuden

• Engagerede og motiverede elever
  • Et undervisningsmiljø med fokus på faglighed og tryghed
  • Gensidig respekt og samvær
  • En positiv og engageret forældrekreds
  • Samarbejdsorienterede kolleger
  • Et godt arbejdsmiljø

Nyborg Private Realskole er en tosporet privatskole med ca. 425 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Vi er kendt for at have et højt fagligt niveau med engagerede og dygtige lærere, der samtidig har stor fokus på elevernes trivsel.

- Du er

• Engageret og fagligt dygtig
  • Ansvarsbevidst
  • I besiddelse af godt humør og gåpåmod
  • Indstillet på samarbejde og udvikling

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet, Lærernes Centralorganisation og Frie Grundskoler.

Yderligere oplysninger om skolen kan findes på skolens hjemmeside www.nyborgprivaterealskole.dk.

Er du interesseret, så er du velkommen til at kontakte skoleleder Per Larsen tlf. 40 19 29 38 eller viceinspektør Lone Kamelarczyk tlf. 61 55 80 02.

Ansøgning med relevante bilag sendes til skolen på mail: kontor@npr.dk.

Ansøgningsfrist fredag den 15. januar 2021 kl. 12:00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 3.