DEJLIGE OMGIVELSER - UDE OG INDE
Skolen fremstår overalt som velholdt og moderne med lyse, tidssvarende klasse- og faglokaler. Samtlige lokaler er gennemrenoveret eller nybygget efter 1990.

ADMINISTRATION OG LÆRERVÆRELSE
Indenfor hovedindgangen (1) er skolens forhal, der bruges til  fælles arrangementer. Til venstre (2) er lærerværelset. På 1. sal holder administration og ledelse til, og på 2. sal er der bibliotek.

MELLEMTRIN OG OVERBYGNING
Hovedbygningen (3) blev bygget i 1990. Her holder mellemtrinnet til i stueetagen. Overbygningen holder til på 1. sal. I hovedbygningen findes flere faglokaler.

INDSKOLING
Indskolingen har sit eget hus langs voldgraven (6). Det stod færdigt i 2005 og byder overalt på store, lyse lokaler. Der er indgang i kælderen, som rummer et  lyst og spændende fællesrum, der bruges til fælles aktiviteter, f.eks. morgensamling. Åkanden (SFO) holder også til i huset og deler således faciliteter med indskolingen.

GYMNASTIKSAL OG MULTIHUS
Skolens gymnastiksal blev opført i 2010 og fungerer også som multihus, der kan anvendes til flere formål.

MUSIKHUS
Det totalrenoverede hus imellem hovedbygning og indskoling er et 90 m2 stort musikhus. (5).

GODE RAMMER FOR AKTIVE FRIKVARTERER
I 2007 påbegyndtes en renovering af skolegården (7), og vi har i dag en sammenhængende, velfungerende skolegård med multibane, klatrestativer, gynger m.m.
Vi benytter også det grønne område lige op til skolen (kaldet ”engen”). Gymnastiksalen (4) er åben for boldspil og leg i alle frikvarterer - og 4.-9. klasse kan også hygge sig i forhallen eller spille bordtennis i kælderen.